Новини Закарпаття

Дозвілля для людей поважного віку, ужгородців та ВПО, організовують волонтери БО БФ "Гуманітарний центр "Совине гніздо"



Цифрова грамотність, курси крою та шиття, щотижневі зустрічі для змістовного та насиченого дозвілля з настільними іграми, майстер-класами із виготовлення мила, свічок, малювання – активності для людей поважного віку, ужгородців та ВПО, організовують волонтери БО БФ "Гуманітарний центр "Совине гніздо" .

Зустрічі за інтересами допомагають зробити вільний час цікавим та насиченим спілкуванням, відчути себе потрібними, зменшити відчуття самотності, бути активними, пригадати давнє хобі або знайти нову улюблену справу.

БФ «Гуманітарний центр «Совине гніздо» запрошує ужгородців та переселенців долучатися, стежити за анонсами и на сторінках гуманітарного центру у Фейсбуці та Телеграмі, реєструватися та приходити.

Заходи проводять за проєктом «Соціум без вікових барєрів: зближення поколінь для активного життя», який впроваджує «БО «БФ «Гуманітарний центр «Совине гніздо» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».




Перейти на сайт