Міський голова Берегова провів особистий прийом громадян

липня 09 / 2024

Берегово, 8 липня 2024 року – Сьогодні міський голова Берегова Золтан Бабяк провів черговий особистий прийом громадян. Цього разу до нього зверталися здебільшого за соціальною допомогою.
Люди, які прийшли на прийом, опинилися у складних життєвих обставинах, переважно через проблеми зі здоров'ям. Звернення стосувалися питань отримання матеріальної допомоги, оформлення субсидій, лікування, реабілітації тощо.

Золтан Бабяк уважно вислухав кожного жителя громади, надав роз'яснення щодо діючих програм соціальної підтримки, а також допоміг оформити необхідні документи та посприяв у вирішенні окремих питань.

"Завжди намагаюся допомогти людям, які потрапили у скрутну ситуацію, - зазначив Золтан Бабяк. - В межах своїх повноважень та можливостей роблю все, щоб кожен житель нашої громади мав доступ до необхідної соціальної підтримки".

Міський голова також нагадав, що окрім особистого прийому, звернутися за допомогою можна за телефонами гарячих ліній соціальних служб, а також через електронні сервіси на сайті Берегівської міської ради.

Контакти для звернень:

Управління соціального захисту населення: (0312) 42-25-25
Центр надання адміністративних послуг: (0312) 42-47-47
Веб-сайт Берегівської міської ради: https://bereg-rda.gov.ua/main/

Звертайтеся - не залишайтеся зі своїми проблемами один на один!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар