В Головному управлінні ДСНС області відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності оперативно-рятувальної служби Закарпаття за попередні шість місяців

липня 07 / 2024
В Головному управлінні ДСНС області відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності оперативно-рятувальної служби Закарпаття за попередні шість місяців.
Захід розпочався з приємного. Керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак вручив чергові звання особовому складу за сумлінне виконання службових обов’язків.
Далі було проаналізовано роботу підпорядкованих підрозділів з питань реагування на надзвичайні ситуації, обговорено стан організації їх запобігання, а також утримання матеріально-технічної бази підрозділів області тощо.
Підсумовуючи результати наради, керівник закарпатських рятувальників наголосив, що пріоритетними завданнями залишаються: готовність рятувальних підрозділів до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій, а також виконання комплексу заходів, спрямованих на недопущення їх виникнення, зокрема й випадків загибелі людей під час таких. Це, насамперед, профілактичні заходи на тему безпеки під час відпочинку на водних об’єктах області, у побуті та екосистемах, при виявленні вибухонебезпечних предметів, посилення протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання врожаю.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар