Роман Сарай відвідав Ужанський Національний парк

липня 05 / 2024
Роман Сарай відвідав Ужанський Національний парк
☝️ Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай сьогодні відвідав Ужанський національний природний парк.
👌 Роман Сарай відзначив перетворення, які відбулися тут упродовж останнього часу. З появою в травні минулого року на посаді т.в.о. керівника Нацпарку депутата Закарпатської обласної ради, Ярослава Шукаля вдалося стабілізувати ситуацію, налагодити співпрацю з багатьма інституціями, активізувати природоохоронну діяльність, взяти участь у кількох грантових проєктах. До речі, в одній з програм транскордонного співробітництва «Україна – Польща» Ужанський Нацпарк здобув перемогу і реалізовуватиме найближчим часом проєкт на суму 1,1 мільйон євро.
🌹 7 липня в Україні відзначають День працівника природно-заповідної справи України. Напередодні свята, користуючись нагодою, голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай та керуюча справами Мирослава Ливч привітали колектив Ужанського національного парку та його керівника Ярослава Шукаля, з яким нещодавно Міністерство захисту довкілля та природніх ресурсів України заключило контракт на 5 років.
🤝 «В Ужанському нацпарку працюють небайдужі люди, які прагнуть зберегти природу, і для яких її збереження є справою життя, - зазначив Роман Сарай. - Вашими зусиллями відновлюється ландшафтна та біологічна різноманітність. На вас покладена велика відповідальність за збереження, розвиток та збільшення лісів і парків».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар