З нагоди Дня митника відзначили професійних працівників

червня 25 / 2024

З нагоди Дня митника відзначили професійних працівників

Сьогодні, 25 червня, у Закарпатській митниці відбулися урочистості з нагоди Дня митника України. Іменинників свята прийшли привітати поважні гості: заступник Голови Державної митної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олег Ніколайчук, начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець та інші представники виконавчої влади.
Звертаючись до присутніх у залі митників, керівники відомств дякували охоронцям, які стоять на захисті економічних інтересів держави, за стабільне наповнення головної скарбниці України мільярдними надходженнями митних платежів, що сприяє відновленню знекровленої вітчизняної економіки. Особлива подяка за те, що митниця активно співпрацює з бізнесом та допомагає релокованим на Закарпаття підприємствам ставати «на ноги», створювати нові робочі місця та успішно виходити на світові ринки. Не обійшли й модернізацію митно-прикордонної інфраструктури та забезпечення безперебійної роботи митних постів.
Загалом, нині лунало багато теплих та щирих слів на адресу закарпатських митників, які також не забувають допомагати військовим на передовій, забезпечуючи їх дронами та сучасними засобами ППО, які успішно збивають не лише наземну важку техніку російських загарбників, а й балістику ворога.
Начальник Закарпатської митниці Олександр Семирга, насамперед, адресував слова подяки кожному працівнику митної установи за сумлінне та добросовісне виконання своїх професійних обов’язків. «Низький уклін тим митникам, які нині боронять наш спокій на фронті та завдають російським окупантам значних втрат, щодня наближаючи нашу Перемогу! – підкреслив Олександр Ігорович.
Насамкінець урочистих заходів було відзначено найкращих працівників митниці. Відзнаки від урядових установ та Держмитслужби України особисто вручив Олег Ніколайчук, від обласних установ – перші особи краю, від міської ради - заступник мера Ужгорода, також багатьох колег відзначив і керівник Закарпатської митниці, який побажав усім присутнім міцного здоров’я, миру, життєвої енергії та благополуччя.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар