Новини Закарпаття

Закарпатські діти вирушили на оздоровлення до Литви


Закарпатські діти вирушили на оздоровлення до Литви

🇺🇦🇱🇹 17 дітей з сімей військовослужбовців сьогодні вирушили на відпочинок до Литви. Упродовж тижня вони оздоровлюватимуться в літньому таборі міста Качергіне (Каунаський район). На закарпатських дітлахів чекає насичена програма: екскурсії Каунасом та Вільнюсом, відвідини старовинних замків та мальовничих парків, майстер-класи та низка освітніх заходів.
👫⛹🏼 Відпочинок діткам організувала Закарпатська обласна рада спільно з мером Каунаського району Валеріусом Макунасом. Це третя поїздка закарпатських дітлахів, організована литовськими партнерами в рамках підписаної у 2015 році угоди про співпрацю з Каунаським районом Литовської Республіки.
🤝 Під щирі дитячі посмішки голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із керівником апарату Володимиром Гнатківським та заступницею начальника управління - начальницею відділу міжнародних та регіональних зв’язків Управління з питань організаційного забезпечення діяльності ради, міжнародних та регіональних зв’язків Закарпатської обласної ради Уляною Гурчумелією побажали їм щасливої дороги, гарного відпочинку, цікавих зустрічей та море позитивних вражень.




Перейти на сайт