Понад 800 кращих танцівників і танцівниць України приїхали на турнір із бальних танців «Uzhhorod Open»

червня 23 / 2024


Престижні змагання після перерви у кілька років знову зібрали в обласному центрі Закарпаття шанувальник танцювального спорту. Раніше вони мали статус міжнародних, однак цього разу учасників з-за кордону не було, натомість були представлені спортсмени та спортсменки зі всієї України.

Організатором та натхненником турніру є Олександра Мішко – очниця Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту та клубу спортивного танцю «Грація».

У пʼятницю на паркеті спортивної арени «Карпати» (урочище «Золота гора») змагалися за перемогу на турнірі «Uzhhorod Open», а вчора відбувся чемпіонат України з бальних танців (у різних категоріях – професіонали, дорослі, дорослі до 21 року, молодь, юніори 1, юніори 2, ювенали 1, ювенали 2, сеньори).

В урочистостях з нагоди відкриття танцювального свята взяли участь також міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Організаторами заходу виступили Закарпатський обласний осередок Всеукраїнської федерації танцювального спорту під егідою Всеукраїнської федерації танцю.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар