Сьогодні відзначили нагородами, грошовими преміями переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

червня 11 / 2024

Добігає кінця третій навчальний рік в умовах повномасштабної війни. Традиційно підбиваємо підсумки та дякуємо нашим педагогам.

Усупереч усім викликам вони не лише навчають, виховують дітей, а й підвищують свій професійний рівень, розвиваються і перемагають на престижних конкурсах.

Сьогодні відзначили нагородами, грошовими преміями переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024». Особливо приємно було привітати педагогиню Олену Петрище, котра виборола перше місце в номінації «Образотворче мистецтво» на загальнонаціональному рівні.

Також вручили почесні відзнаки переможцям та учасникам обласного конкурсу «Кращий заклад дошкільної освіти». Першість у ньому вибороли ясла-садок №6 м. Виноградів та ужгородський ЗДО №6 «Сонечко».

Ці ініціативи надзвичайно потрібні, щоб підтримати наших педагогів і заклади. Безперечно, вони – наша гордість та приклад для всіх інших.

Під час урочистостей відзначили й регіонального амбасадора президентського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Василя Маєвського, котрий до того ж є рекордсменом України та світу в гирьовому спорті, найсильнішою дитиною на планеті.

Велика шана і подяка кожному та кожній! Пишаємося Вашими високими досягненнями!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар