Голова Закарпатської ОВА з робочою поїздкою на Хустщині

червня 11 / 2024

З робочою поїздкою на Хустщині, Віктор Микита

На порядку денному – зустріч із представниками Пилипецької громади, які презентують проєкт застосування технології газової генерації ⚡️ електроенергії для потреб місцевого населення та підприємств у межах своєї території.

До робочої наради залучені керівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго», Закарпатської філії ТОВ «Газмережі», району та інвестор.

❗️Було представлено варіанти установок газової електрогенерації від 0,5 до 2 МВт, котрі можуть забезпечити автономну роботу підприємств та виробництво електроенергії в загальну мережу, що зніме навантаження від загального обсягу споживання.

Водночас установки зможуть генерувати додаткову енергію, яка близька до рівня споживання громади. Це зніме питання щодо відключень населених пунктів Пилипецької ТГ від електрики через недоцільність блокування надходжень від внутрішньої генерації.

❗️Громада обрала вектор енергетичної децентралізації шляхом газової генерації електроенергії. Цей проєкт є реальним, його підтримали представники «Закарпаттяобленерго» й Закарпатської філії ТОВ «Газмережі».

Керівництво Пилипецької громади проводить системну роботу з пошуку механізмів забезпечення електрикою місцевого населення та має перспективні рішення.

☝🏻Цей кейс є реальним прикладом прагматичних і своєчасних рішень на місцевому рівні для інших ТГ краю. Дякую громаді за цю роботу.

Рухаємося далі.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар