Новини Закарпаття

Тячівські вогнеборці провели майстер-клас із застосування гідравлічного інструмента - подробиці



Мати обладнання добре, але вміти ним користуватися – ще краще. Тячівські вогнеборці провели майстер-клас із застосування гідравлічного інструмента для фахівців місцевої пожежної команди Буштинської тергромади.

Підрозділ у селі Чумальово діє вже 3 роки, й за цей час місцеві вогнеборці встигли ліквідувати чимало пожеж. Бувало й що до 100 випадків за рік приходилось… Але з наслідками дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних ситуацій приходилось трохи складніше, адже гідравлічного інструмента в місцевих вогнеборців не було. Проте світ не без добрих людей, тож, завдяки проєкту USAID «Говерла», у місцевої пожежної команди з’явився необхідний гідравлічний інструмент: ножиці, розтискачі та домкрат.

Професіонали ДСНС завжди радо допомагають своїм колегам у територіальних громадах, тож розповіли та показали як ним користуватись, аби врятувати щонайбільше людей. Відтепер мешканці усіх населених пунктів, які знаходяться у радіусі обслуговування місцевих вогнеборців, а це: Буштино, Рівне, Чумальово, Теребля, Новобарово, Росош, Кричово, Дулово та Вонігово можуть спати спокійно. На варті їхньої безпеки підготовлені до будь-яких негараздів рятувальники.




Буштинська громада
HOVERLA / проєкт USAID в Україні
Weber Rescue Ukraine
Перейти на сайт