Новини Закарпаття

У сучасному світі все більше людей розуміють важливість створення безбар'єрного середовища

📌 У сучасному світі все більше людей розуміють важливість створення безбар'єрного середовища, де кожен може почуватися комфортно та реалізовувати свої мрії. Такою філософією керується і підприємиця Тетяна з Мукачева.

Започаткувавши власну справу у сфері клінінгу, Тетяна не лише реалізувала давню мрію, а й створила інклюзивне робоче місце для людини з інвалідністю. Під час формування команди, звернулася за допомогою до місцевого центру зайнятості, де їй порекомендували резюме Олександра – молодого хлопця, який має інвалідність з дитинства. Попри це, Олександр досконало володіє комп’ютерною грамотністю та має щирий, відкритий характер.

📝 Тетяна вирішила запропонувати Олександру роботу офіс-адміністратора, і не помилилася з вибором. Хлопець впевнено справляється з обов’язками. До його задач входять прийом замовлень, внесення їх у відповідну базу, обдзвін клієнтів та створення приємної робочої атмосфери. Олександр швидко став невіддільною частиною колективу та вправно виконує свої обов’язки, отримуючи за це гідну заробітну плату.

"Саша повністю влився в колектив, і нам всім комфортно працювати разом", – зазначає Тетяна. "Він такий же працівник, як і інші."

До слова, працевлаштування людей з інвалідністю підтримується державою, що надає компенсацію роботодавцям. Тетяна скористалася такою можливістю подавши відповідну заявку до Мукачівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості. Більше про компенсацію за облаштування робочого місця особи з інвалідністю можна дізнатися на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/placeinvalid.

Цей приклад показує, що успіх любить сміливих людей, готових створювати можливості для інших.
☎️ Гарячі лінії Закарпатського ОЦЗ: 0 800 600 358, для населення - 050-805-50-03, проєкт «єРобота: Власна справа» - 050-805-55-27.
🔔 Наш Telegram-канал https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zakarpattja.
Перейти на сайт