Новини Закарпаття

День захисту дітей у Мукачівському дитбудинку

День захисту дітей у Мукачівському дитбудинку

🎉🎈✨ У Мукачівському дитбудинку-інтернаті відзначили День захисту дітей. Керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч відвідала заклад, щоб привітати дітей та їхніх педагогів. Вихованці інтернату підготували святкову концертну програму для гостей. Своїм виступом вони лаконічно розповіли про життя в інтернаті, найзаповітніші мрії та віру у майбутнє. 👩‍🦰🧑‍🦱

🤝 Волонтерка Катерина Терехова, яка з початку війни організовує різнобічну допомогу закладу, підготувала вихованцям подарунки.
🎙️ Зі свого боку, Мирослава Ливч вручила 📜 Грамоту обласної ради директору закладу Віталію Якимчуку, подякувала за сумлінну працю та відповідальну роботу. Висловила вдячність педагогам та вихователям інтернату, які добрими і чуйними серцями зігрівають діток. Вихованцям побажала розвиватися та вірити у себе.

☝️ Посадовець обласної ради наголошує, що такі заходи підкреслюють важливість підтримки та турботи про дітей у таких установах, а також зусилля, які докладають усі небайдужі та педагоги для забезпечення їхнього добробуту.
Перейти на сайт