Новини Закарпаття

До уваги мешканців багатоквартирних житлових будинків Ужгорода




Ужгородська міська рада повідомляє, що за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, відповідно до рішення виконкому від 13.03.2024 року № 114 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків» на основі рішення виконкому від 22.05.2024 року № 259 «Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків». Призначення управителя багатоквартирних будинків у місті Ужгороді» та укладеного договору від 28.05.2024 року, виконавцем послуг з управління багатоквартирними будинками, зазначеними нижче, є ТОВ «Керуюча компанія «СЕРВІС ПЛЮС».

ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «СЕРВІС ПЛЮС» державної діяльності за адресою: м. Київ, вул. Ужгород, вул. Загорська, 51 (тел. 073-157-59-66, 40-90; e-mail: kksp.uzhhorod@gmail.com ).

Перелік житлових будинків (Група 1), яким призначено
виконавець послуг з управління багатоквартирним будинком
ТОВ «Керуюча компанія «СЕРВІС ПЛЮС»







Перелік житлових будинків (Група 2), яким призначено
виконавець послуг з управління багатоквартирним будинком
ТОВ «Керуюча компанія «СЕРВІС ПЛЮС»




Пропонуємо також ознайомитися з публікацією від 15.12.2023 щодо укладання договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками з попередніми управителями багатоквартирних будинків ТОВ «Наш-Добробут». та ТОВ "Хаус Менеджмент Групп" на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради ( https://rada-uzhgorod.gov.ua/post/povidomlennya-pro-prypynennia-po-okremykh-budynkakh-dohovirnykh-vidnosyn-z-upravlinnia- багатоквартирними-будинками ).

Перейти на сайт