Психологи поліції Закарпаття провели тренінг з підтримки ментального здоровʼя в умовах війни

травня 28 / 2024
Поліцейські-психологи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області організували та провели психологічний тренінг зі збереження ментального здоров’я. До заходу долучилися колеги з ДСНС, Національної гвардії, а також співробітники підрозділів поліції області, які беруть участь в бойових діях



У межах реалізації проєкту «Пункт психологічних практик», за ініціативи представників сектору психологічного забезпечення ГУНП в Закарпатській області, в Ужгороді відбувся тренінг, учасниками якого стали психологи Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної гвардії регіону.

Також до заходу долучилися командири підрозділів поліції області, які разом з особовим складом беруть безпосередню участь в стримуванні російсько агресії. Отриманим досвідом керівники у подальшому поділяться з колегами.

Присутнім розповіли про навички, які допоможуть підтримувати власну стійкість в умовах війни та зберігати ментальне здоров’я.

Основний акцент зосереджувався на концепції збереження стабільного психологічного стану, як протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. Додатково обговорено шляхи практичного впровадження проєкту Міністерства внутрішніх справ «Mental tutor».

«Нашим обов’язком є збереження ментального здоров’я кожного Захисника і Захисниці України. Саме тому вкрай важливо звертатися до фахівців з метального здоров’я, адже це перший крок на шляху до відновлення», – наголосила наставниця з ментального здоров`я поліції Закарпаття Віолетта Колісник.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар