Представники Ужгородського управління охорони здоров'я долучилися до Львівського медичного форуму

травня 26 / 2024




Нові можливості медицини та реабілітації стали темою Львівського медичного форуму, який відбувся днями. У роботі форуму взяли участь начальник управління охорони здоров’я та захисту цивільного населення Ужгородської міської ради Ярослав Глагола, його заступниця Ірина Столярова та лікар-реабілітолог Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні Катерина Зінов’єва.

Представники Ужгорода, зокрема, долучилися до панельної дискусії «Нові виклики сьогодення в галузі».охорони здоров’я: вивчення війни», майстер-клас «Юридичні аспекти в медицині» та взяли участь у науковій конференції «Реабілітаційна допомога під час війни: організація, кращий досвід та практичні рекомендації». Особливо цінним стало ознайомлення з методиками реабілітації військовослужбовців на базі реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ» у Львові. Досвід, яким поділилися медичні центри, стане в нагоді під час створення реабілітаційного відділення у кластерній лікарні Ужгорода.

Львівський медичний форум є з найбільших медичних подій України, цього року він об’єднав понад 60 компаній-виробників з України та Європи, які представляють сучасне медичне та лабораторне обладнання, фармацевтичні препарати, вироби медичного призначення, а також новітні методики лікування.

У межах заходу відбулися також науково-практичні конференції, фахові школи, майстер-класи та практичні демонстрації за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників медичної галузі, також вже відпрацьована спеціалізована експозиція «Реабілітація».


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар