Народна мудрість говорить: «Хто вміє працювати — той вміє і відпочивати». А гарний відпочинок — це запорука плідної роботи в майбутньому

травня 26 / 2024
Народна мудрість говорить: «Хто вміє працювати — той вміє і відпочивати». А гарний відпочинок — це запорука плідної роботи в майбутньому.

Учні 8-Б,В ,9-Б класів та їхні наставники довели, що гідні найкращого дозвілля. Саме сьогодні, учні разом з класними керівниками, гарно провели день у першому сільському музеї « Старе село» у Колочаві "Чертежик" під полониною Красною. Потім відпочили на озері Синевир.
Вчителі, не помилилися -емоції в учнів просто зашкалювали. По дорозі ми багато зупинялись, щоб зробити фотографії та помилуватися природою. А вже піднявшись на вершину гори, одразу ж зрозуміли, чому в народній уяві, озеро Синевир асоціюється із оком, бо як інакше скажеш про водну гладь з острівцем-зіницею посередині та пишними віями – ялицями та смереками навкруги.
А далі, після цікавої та драйвової прогулянки відвідали реабілітаційний центр для бурих ведмедів, саме Національний природний парк "Синевир", а ще побачили нову локацію природи, де мали унікальну можливість відвідати екопарк “Долина вовків” у Синевирській Поляні. Після екскурсії повернулися до господи, поїли,трохи відпочили й відправились назад додому. Тому, після таких захоплюючих вихідних, сміло можна стверджувати: «Озеро Синевир – одне з найчарівніших місць в Україні, яке ідеально підходить для єднання з мальовничою природою, відпочинку від гаджетів, Інтернету, та всього буденного, що нас оточує.»
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар