Ярмарок вакансій на Закарпатті (відео)

травня 09 / 2024


Як обрати майбутню професію, що не лише приноситиме дохід, але й стане справою вашого життя – саме такій темі присвятили захід для молоді. Для майбутніх абітурієнтів та студентів організували профорієнтаційний захід «Ярмарок вакансій». Зустріч провели у рамках реалізації програми «Upshift».

Запрошені ментори та підприємці розповідали молоді на які аспекти варто зважати при виборі професії, окреслили спеціальності, які зараз затребувані на теренах України. Особистісний розвиток, можливість кар’єрного зросту та вміння керувати фінансами – всі ці аспекти окреслили спеціалісти під час своїх доповідей. На захід запросили підприємців, що працевлаштовують молодь та дають можливість спробувати власні сили у сфері обслуговування.

Брак досвіду – одна з головних проблем, з якою стикається молодь під час пошуку роботи. Тому вміння швидко опановувати навички та здобувати нові знання стане перевагою під час працевлаштуванні. Під час заходу наголосили, що не важко знайти роботу для якої потрібно жити, складнішим завданням є знайти професію, якою хочеться жити. Тому правильний вибір сфери діяльності стане найкращим рішенням у вашому житті.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар