В Ужгороді відзначили День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

травня 08 / 2024


Саме цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.

Пам'ять усіх, хто став на захист своєї держави, хто своєю силою та мужністю здобув перемогу над нацизмом, пам'ять Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу і незалежність України від російських агресорів, вшанували сьогодні і в Ужгороді.

Керівники краю та Ужгорода, дипломати, представники правоохоронних органів та силових структур, ДСНС, військові, громадськість поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам на Сходи і до могил загиблих українських Героїв на Пагорбі Слави.

Третій рік відзначаємо завершення Другої світової війни в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. Уже онуки боронять родную землю – так, як боронили її діди та прадіди. Проте ми знаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

Україна має перемогти, свобода і справедливість мають перемогу, і лише так можна зупинити росію, у пам'ять про тих, хто віддав життя за мир у Другій світовій війні, і в пам'ять про тих, хто загинув, захищаючи Україну та демократичні цінності. майбутнього.

Ужгородська міська рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар