Критично важливі установи, організації, підприємства регіону відтепер можуть подавати заявки на бронювання працівників онлайн

травня 02 / 2024
⚡️ Критично важливі установи, організації, підприємства регіону відтепер можуть подавати заявки на бронювання працівників онлайн. Таку послугу запустили на порталі Допомога Закарпаття, повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Щоб подати заявку, необхідно перейти за посиланням 👉 http://surl.li/tjzgk або знайти форму в розділі «Послуги» на порталі, внести необхідні дані й підвантажити документи.

📍Василь Іванчо зауважив, що після розгляду поданої інформації на рівні ОВА заявник отримає оперативне повідомлення про передачу документів Генеральному штабу ЗСУ з вихідним номером, датою та посиланням на ресурс, де можна відстежувати прийняті рішення щодо бронювання фахівців.

💬 «Отримували чимало запитів від підприємців саме щодо процедури бронювання, оскільки в період розгляду поданих списків вони не знали, на якому етапі зараз їхня справа. Саме тому разом з управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА запускаємо розділ, котрий спростить подачу документів та дозволить підприємцям вчасно отримувати інформацію про відправку документів від адміністрації на наступний рівень», – прокоментував він.

Стабільна робота бізнесу – одне з основних завдань для керівництва ОВА, оскільки від цього залежить економічна ситуація не тільки в нашому регіоні, а й у державі загалом. Це своєю чергою дозволяє підтримувати Збройні сили, розвивати й відбудовувати Україну 🇺🇦
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар