На Закарпатті вшанували прикордонників

квітня 30 / 2024


🪖На Закарпатті вшанували прикордонників

🇺🇦 Сьогодні в Ужгороді відзначили День прикордонника України – свято мужніх захисників. Прикордонні війська першими зустріли російських окупантів на кордонах нашої держави та дали гідний бій агресору, як у 2014-му, так і два роки тому, на початку повномасштабної російської агресії. Солдати та офіцери прикордонних військ, щодня ризикуючи власним життям, захищають найцінніше – майбутнє українців, борються за право жити у вільній та незалежній державі.

🎙️Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай привітав військовослужбовців з професійним святом, побажавши міцного здоров’я, сили духу та бажаючи їм бути взірцем гідності та відданості українському народові та обов’язку.

🎙️ «Нехай наступне професійне свято ми розпочнемо із спогадів про той важкий час випробувань, коли Україна стояла на захисті. Слава Україні! Героям слава!», - підкреслив спікер обласної ради. Роман Сарай вручив Грамоти обласної ради за вагомий особистий внесок у справу збереження надійної охорони державного кордону України, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків окремих службовців Державної прикордонної служби України.





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар