Закарпаття стало восьмим регіоном країни, який у межах великого інформаційного туру відвідали бійці 3 окрема штурмова бригада

квітня 29 / 2024

💪🇺🇦 Закарпаття стало восьмим регіоном країни, який у межах великого інформаційного туру відвідали бійці 3 окрема штурмова бригада.


Воїни легендарного підрозділу проводили зустрічі з молоддю в навчальних закладах, спілкувалися з відвідувачами центрів надання адмінпослуг у Мукачеві та Ужгороді, а також з представниками місцевих ЗМІ.

✔️ Промотур бригади передбачає передусім живе спілкування та відповіді на всі запитання як від цивільних, так і безпосередньо від військових. Про це на брифінгу розповів штурмовик, заступник командира штурмового взводу «Тренер».

За його словами, під час таких зустрічей вони розповідають про особливості підготовки, командний дух та справжнє побратимство, які панують у підрозділі, а також про переваги приєднання чи переведення до його лав.

🫡 Кулеметник з позивним «Лофт» зазначив, що вступити до бригади можна лише після успішного проходження тестового тижня, який проводять у Києві. Після цього – численні тренування, щоб довести всі навички до автоматизму. Він наголосив, що передусім потрібно бути вмотивованим і патріотом, а всьому іншому – навчають.

📍Своєю чергою «Студент», інструктор 3-ї ОШБр, який до поранення був кулеметником, докладно розповів про режим дня в межах тестового тижня. Зокрема, під час вишколу всі охочі – цивільні чоловіки та жінки від 18 років – можуть опанувати навички тактичної медицини, керування безпілотниками, пройти вогневу підготовку, тестувальні штурми тощо.

Докладніше про бойовий шлях воїнів бригади, які за час повномасштабного вторгнення протистояли ворогу на Бахмутському, Авдіївському, Запорізькому та Харківському напрямках, про перебіг їхнього інфотуру Україною дивіться у відеозаписі брифінгу за посиланням ➡️ https://is.gd/QXLbQt.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар