Прикордонники Мукачівського загону розповіли дітям про свої професії

квітня 24 / 2024


ПРИКОРДОННИКИ МУКАЧІВСЬКОГО ЗАГОНУ РОЗПОВІЛИ ДІТЯМ ПРО СВОЮ ПРОФЕСІЮ

За тиждень військовослужбовці Держприкордонслужби відмічатимуть своє професійне свято, у зв’язку з чим охоронці держрубежів Мукачівського прикордонного загону провели ряд заходів спрямованих на військово-патріотичне виховання дітей.

Так, щоб показати техніку, спецзасоби, оптичні прилади та зброю, яку використовують під час виконання своїх обов’язків, прикордонники відділення інспекторів прикордонної служби «Ракош» відвідали старшокласників школи у селі Вишково. Їх колеги з відділення прикордонної служби «Дюла» також зустрілися з випускниками закладів загальної середньої освіти у селі Чепа та Чорнотисів.

А от прикордонники відділення інспекторів прикордонної служби «Хижа» запросили до себе у гості дошкільнят з місцевого дитячого садочку. Для вельмишановних гостей провели екскурсію підрозділом охорони державного кордону: показали де зберігають свій службовий транспорт, технічні та спеціальні засоби, зброю, як живуть і де відпочивають, готують їсти самі прикордонники та де і як утримують своїх вірних чотирилапих помічників.

На останок малечу запросили до теплого чаювання та обговорення їх планів на майбутнє! Хлопчики та дівчатка зауважили, що їм дуже сподобалось у гостях в прикордонників та висловили своє бажання доєднатися до лав зелених кашкетів. Варто зауважити, що Державна прикордонна служба України – прозора організація, яка відкрита до взаємодії та діалогу із усіма зацікавленими сторонами.

Зустрічі з дітьми завжди слугують додатковим джерелом натхнення та енергії для військовослужбовців! Їх веселий, безтурботний сміх нагадує нам, що життя триває і заради їх щасливого, мирного майбутнього ми маємо і надалі самовіддано захищати та берегти нашу країну !





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар