Поліцейські Великоберезнянщини провели корисне безпекове заняття

квітня 20 / 2024

Урок безпеки, що поєднав у собі одразу кілька тем, провели для учнів Великоберезнянської санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст. та Великоберезнянського ліцею «Ерудит» поліцейські відділення поліції № 2 Ужгородського районного управління поліції.

Інспектор сектору ювенальної превенції Діана Гайданка розповіла школярам яких правил слід дотримуватися під час майбутнього літнього відпочинку, нагадала дітям, яким має бути їх алгоритм дій під час повітряної тривоги.

Також поліцейський офіцер Великоберезнянської територіальної громади Олександр Пасіка розказав дітям про вибухонебезпечні предмети, чому їх категорично заборонено торкатись та наголосив на тому, що у разі їх виявлення слід одразу телефонувати «101» або «102», чи повідомити когось із дорослих.

До заходу долучився й старший інспектор сектору ювенальної поліції Управління превентивної поліції Закарпаття Роман Король, який зробив урок ще цікавішим, адже приніс безпілотний літальний апарат. Правоохоронець розповів, як цей пристрій допомагав під час складних операцій під час перебування в зоні бойових дій та пояснив особливості керування ним.

Окрім цього, дітям продемонстрували службове спорядження та надали змогу протестувати його.

За цікаву лекцію та корисні навички діти подякували правоохоронцям та пообіцяли у майбутньому дослухатися до всіх порад, які почули від своїх захисників.





Відділ комунікації поліції в Закарпатській області



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар