Як навчити дитину правилам безпеки вдома та на вулиці – добре знають рятувальники

квітня 19 / 2024
Для цього влаштовують для молоді цікаві зустрічі та показові виступи. От і сьогодні ужгородські надзвичайники провели День цивільного захисту для учнів старшої школи Ужгородського ліцею ім. В. С. Ґренджі-Донського. До них долучилися й кінологи поліції зі своїми чотирилапими помічниками.
Після навчальної евакуації, на подвір’ї на присутніх вже чекали піротехніки ДСНС, які показали та все детально розповіли про мінну безпеку, наголосивши на правилах поведінки під час виявлення небезпечних предметів. А далі діти могли відчути - як це реально бути піротехніком - приміряючи на себе бронежилет та каску.
Ще рятувальники розповіли про свої будні, техніку та спорядження за допомогою якого вони рятують людей, майно та території. Щоправда, для початку пригадали основи безпеки у повсякденному житті. Особливо наголошувалося на правилах поведінки у разі виявлення пожежі. Дітлахи також детально ознайомилася з будовою й комплектацією автомобіля надзвичайників та під наглядом дорослих кожен міг загасити умовне загорання за допомогою вогнегасника.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар