«Від створення бізнес-плану до залучення інвестицій у стартап» - тренінг відбувся в Ужгороді

квітня 11 / 2024


«Від створення бізнес-плану до залучення інвестицій у стартап» – тему, яку ми анонсували, обговорили напередодні та спробували свої сили, виконуючи практичні завдання спікера, учасники чергового навчання в межах конкурсного відбору «Цікава ідея – успішна громада».

Заходи для молоді, як ми інформували, організовує Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради спільнота з бізнес-спільною Радою Закарпаття . А спікером вечора був відомий підприємецьВасиль Ябрик – засновник бренду Крайна, власник: MOEco Taxi, Viper Gym, IceLand, Sakura, Yabryk Manegement Group.

Василь Ябрик розповів, як розробити бізнес-план, з якого він складається і для чого потрібен, про інвестиційний бюджет, дохідну частину, різницю між постійними та змінними витратами, що такий фінансовий план і для чого він потрібен. Усе – на прикладі роботи власного фітнес-центру.

Ну а далі було найцікавіше – пан Ябрик розділив учасників заходу на групу, кожен дав завдання на основі його презентації створити бізнес-план, фінансовий план, сформувати інвестиційний бюджет. За підсумками презентацій та обговорень визначили, хто найкраще впорався із завданням.

Дві групи-переможниці отримали заохочувальні призи - місячний та південний абонементи на відвідування спортзалу.

«Немає нічого неможливого. Якщо є бажання і енергія, ти все можеш. Вся інформація доступна, спеціалісти хочуть поділитися знаннями. Якщо чого не можете знайти в інтернеті – запитайте і тобі результати. Все для цього є. Бери і роби», – таку пораду дав учасникам Василь Ябрик.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар