FPV- вечорниці: Навчають виготовляти та керувати дронами (відео)

квітня 07 / 2024



Паяють. Збирають. Керують. На FPV- вечорницях у Мукачеві навчають молодь збирати й пілотувати дрони. Заняття проводить група волонтерів. Для зручності заняття відбуваються на різних локаціях.

Кожен охочий може прийти і спробувати себе у різних процесах від збірки дрона і до керування залізною пташкою. Також інструктори розповідають про типи дронів, ключові відмінності між ними та про те, як їх використовують на фронті. Навчання вирішили проводити, аби ознайомити підлітків, молодь, а в перспективі – і дорослих із темою дронів, яка у воєнних умовах набула чималої популярності. Заняття триває 1-1,5 години.

Участь безоплатна, однак організатори просять учасників по можливості зробити довільний внесок. Виручені кошти від проведення занять – спрямовують на закупівлю комплектуючих для виробництва дронів і власне дронів, які потім виконують бойові задачі на фронті. Заняття тривають понад місяць, вже є постійні відвідувачі. Михайло каже, збирати дрони не важко, просто потрібно розібратися та засвоїти необхідні правила.

Надалі навчальні заняття планують стабільно проводити щотижня. У час війни кожен з нас має готуватися до викликів, яких раніше не було. Колись ми про фпв дрони нічого не чули, а тепер є можливість дізнатися, отримати певні практичні навички і за потреби використати ці знання задля оборони держави.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар