Заступник голови ОВА Олександр Пацкан провів нараду з керівниками закарпатських центрів надання адміністративних послуг

березня 26 / 2024
📍Заступник голови ОВА Олександр Пацкан провів нараду з керівниками закарпатських центрів надання адміністративних послуг.

Ключові питання – запровадження «єдиного вікна» для ветеранів, підвищення якості й доступності державних сервісів для громадян.

🫡 Олександр Пацкан зауважив, що всі етапи для запуску комплексного адмінсервісу «Я – ветеран» у регіоні вже позаду. Найближчим часом оголосять початок надання низки важливих послуг демобілізованим захисникам і членам їхніх родин у ЦНАПах – ці сервіси будуть доступні в одному місці, без черг та затримок.

✅ Окрему увагу приділили й забезпеченню належним доступом до державних послуг осіб з порушенням слуху та мовлення. Під час наради понад 20 адміністраторів центрів підписали договір із Закарпатською обласною організацією УТОГ про використання відповідних сервісів у роботі.

👉 Спільно з керівництвом профільних структурних підрозділів ОВА також обговорили окремі аспекти надання послуг соціального характеру, взаємодію з місцевими органами соцзахисту населення та низку інших питань.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар