Дипломатія в реаліях сьогодення – це фронт, де є друзі, союзники та вороги - Віктор Микита

лютого 21 / 2024

Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА, Дипломатія в реаліях сьогодення – це фронт, де є друзі, союзники та вороги.

Абсолютна більшість підтримує Україну, росія ж намагається цю підтримку зруйнувати та шукає союзників, щоб уникнути відповідальності за свої злочини.

Без міжнародної підтримки і партнерів нам не перемогти тоталітарного монстра. Ми це усвідомлюємо. Завдання держави – зробити все, щоб це усвідомили лідери та кожен мешканець ЄС.

Те, що впродовж цих двох років війни робить Президент Володимир Зеленський у зовнішній політиці, не робив жоден лідер вільного світу.

В умовах тотальної протидії з боку росії та її сателітів на міжнародній арені Глава держави бореться за кожен голос і кожну країну, підтримка яких екзистенційно важлива для нас.

❗️Чергове підтвердження цього – візит Президента до 🇩🇪 Німеччини та 🇫🇷 Франції, які є нашими стратегічними партнерами. Два історичні для України документи, котрі роблять наші Сили оборони міцнішими, а країну спроможнішою долати тиск ворога.

❗️Дві безпекові угоди між Україною та Німеччиною та Україною і Францією у межах Вільнюської декларації G7.

Дякуємо команді Президента за особисте лідерство й відданість українському народові. Ми вистоїмо і переможемо – без альтернативи та сумнівів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар