Карпатському біосферному заповіднику потрібні кваліфіковані фахівці

січня 19 / 2024

Провідний інженер з охорони праці
Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напрямку освіти(магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта за відповідною спеціалізацією. Стаж роботи на виробництві не менше 5- років.
🎒Провідний фахівець з рекреації відділу рекреації
📌 Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напрямку освіти(магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації . Стаж роботи за професією фахівця з рекреації І категорії не менше 2- років.
💲 Заступник головного бухгалтера-начальника відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності
📌 Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напрямку освіти(магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією бухгалтера І категорії не менше 3 років.
🧮 Провідний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності
📌 Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напрямку освіти(магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією бухгалтера І категорії не менше 2 років.
📣Провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю відділу еколого-освітньої роботи та зв’язків з громадськістю
📌Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напрямку освіти(магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації . Стаж роботи за професією фахівця з екологічної освіти І категорії не менше 2- років.
❗️ Для всіх зазначених вакансій місце роботи визначено у м. Рахів (Закарпаття) на центральній садибі заповідника. Характер виконуваної роботи - постійний.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар