На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників

грудня 29 / 2023


На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників.

Один з таких – Берегівська центральна районна лікарня ім. Б. Ліннера, де зараз фінішує будівництво п’ятиповерхового блоку «А» стаціонару з перехідною галереєю лікувального комплексу закладу.

Роботи завершені на 85%. На черзі також закупівля та встановлення медичного обладнання. Для цього співпрацюємо з нашими 🇺🇦🇭🇺 угорськими партнерами.

У межах проєкту виконали перепланування приміщень п'яти поверхів, що передбачало також влаштування двох ліфтів, системи гарячого водопостачання, інженерних мереж та низку інших робіт.

У новому корпусі розташовані:
✔️відділення реабілітації та функціональної діагностики, рентгенодіагностики, а також рентгенодіагностичне відділення;
✔️дитяче відділення;
✔️палатне хірургічне відділення;
✔️реанімаційне відділення;
✔️пологове відділення з гінекологією.

Проєкт започатковано та профінансовано державним бюджетом у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво». Співфінансування забезпечили з обласного бюджету.

❗️Важливо, що попри війну та нестачу коштів ми створюємо додатковий медичний осередок для підтримки й відновлення захисників, які отримали поранення, захищаючи незалежність країни. Воїни – наш беззаперечний пріоритет.

Дякуємо Президенту Володимиру Зеленському, Уряду за підтримку та увагу до Закарпаття.

Рухаємося далі.





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар