В Ужгороді перевірили чотири навчальні заклади: Причини - подробиці

листопада 29 / 2023



Заступники міського голови Іван Завидняк та Євген Плавайко, начальниця управління освіти міськради Наталія Баранюк побували напередодні у чотирьох навчальних закладах Ужгорода – ліцеях №№8 та 12, а також початкових школах «Веселка» та «Ялинка».

Поспілкувалися із керівниками закладів, оглянули, зокрема, як зробили ремонт системи опалення у ліцеї №12 – це питання було критично важливим вирішити. Йшлося також про те, що потрібно доукомплектувати окрему автономну котельню для цього закладу, над цим працюватимуть.

У ліцеї №8 подивилися у якому стані укриття для учнів та педагогів – тут зробили ремонти у двох приміщеннях. Також із керівником навчального закладу обговорили плани придбання ще до кінця цього року гумового покриття в одне з укриттів для більш комфортного перебування учнів.

В УПШ «Веселка» та УПШ «Ялинка» заплановані наступного року капітальні ремонти покрівель – саме це й було предметом для спілкування із педагогами.

Як зазначають в управлінні освіти, це лише невелика частина робіт, що у планах реалізувати вже ближчим часом. Однак одним із пріоритетів і надалі є завершення облаштувань укриттів у комунальних навчальних закладах міста.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар