Стартував збір світлин, які можуть опублікувати в календарі «Ужгород-2024»

жовтня 20 / 2023
Стартував збір світлин, які можуть опублікувати в календарі «Ужгород-2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣»

Це буде великий настінний календар: 12 місяців – 12 фото нашого міста. Долучитися до участі може кожен, тобто чи ви любитель, чи професійний фотограф – ласкаво просимо🙌🏻

➡️У Facebook створена група «Фотоальбом Ужгород. Збираємо фото разом!» (https://www.facebook.com/groups/1646431642321123/media/albums). Саме там проходитиме збір. Отож:

1️⃣. Участь у відборі можуть брати професійні фотографи та фотолюбителі.

2️⃣. Роботи мають бути зроблені в Ужгороді за останні три роки. Зміст фотографії повинен відповідати тематиці календаря: архітектура, визначні місця, цікаві події життя – все про місто.

3️⃣. Зображення не мають містити полів, рамок, логотипів і написів. До відбору також не приймаються колажі, фото з елементами фотомонтажу та сильно вираженими спецефектами.

4️⃣. До конкурсу не допускаються світлини, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, шкідливі звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління тощо), містять політичну рекламу.

5️⃣. Технічні вимоги до робіт, що пройдуть відбір: розмір – не менше А4, 300 dpi, формат – JPG із мінімальною компресією. Орієнтація фото – горизонтальна (альбомна).

6️⃣. Для попереднього відбору в групі створені 12 альбомів, куди можете завантажувати свої роботи. Кількість – не більше 3-х від одного автора на кожний місяць.

7️⃣. Публікація фото у альбомі групи означає згоду автора на обробку персональних даних та участь у відборі. Відповідальність за збереження авторських прав несуть автори публікації.

8️⃣. Роботи, які не відповідають вимогам, не розглядаються.

9️⃣. Дедлайн – 12.11.2023 рік.

1️⃣0️⃣. По 10 фото з кожного альбому, які наберуть найбільше вподобань користувачів Facebook, розгляне комісія, що складається з відомих фотографів та представників Ужгородської міської ради. Комісія обере одне фото з кожного альбому, яке увійде до календаря.

1️⃣1️⃣. Із робіт, які відберуть, створять і видрукують перекидний настінний календар про Ужгород на 2024 рік. Автори, фото котрих увійдуть до календаря, отримають його примірники й подарунки від Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради й меценатів.

Фотограф, світлина якого набере найбільше вподобань користувачів Facebook в усіх альбомах, отримає окремий 🎁
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар