На Закарпатті поліцейські продовжують відвідувати освітні заклади та проводять профілактичну роботу з дітьми

жовтня 20 / 2023



Співробітники ювенальної превенції Мукачівського районного управління поліції на постійній основі відвідують загальноосвітні заклади міста та району, де проводять профорієнтаційну роботу та роз’яснювальні бесіди зі школярами на різні теми

Зокрема спілкуються про правила безпеки, дисципліну у школі, профілактику такому негативному явищу як булінг, поняття правопорушення та злочину, а також відповідальності за їх вчинення тощо. Окрім зазначених загальних питань поліцейські просто спілкуються з дітьми на різні теми, цікавляться їхнім дозвіллям, справами, адже такі заходи перш за все направлені на створення дружніх стосунків з неповнолітніми, що є запорукою успіху у роботі з ними.


«Такі зустрічі – частина повсякденної нашої роботи, яка покликана побудувати довірливі стосунки з дітьми. Ми завжди поруч та готові піклуватися про кожну дитину та докладати зусиль, аби створити максимально безпечне середовище для наших маленьких українців», – зазначає Марина Ільтьо, начальник сектору ювенальної превенції поліції Мукачева.


Окрім цього поліцейська ознайомила дітей з платформою «Happy Mind Help», метою якого є психологічна підтримка дітей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар