Прикордонники Мукачівського загону пройшли курс психологічної підтримки

жовтня 17 / 2023

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону пройшли курс тренінг-семінару «Психологічна підтримка військовослужбовця».

В першу чергу до навчання були залучені військовослужбовці, які зазнали надмірного психологічного і фізичного навантаження під час безпосередньої участі у бойових діях та наразі перебувають на відновлені.

Впродовж навчання, яке провели психологи громадської організації «ЛІГА ОФІЦЕРІВ», персонал загону мав змогу прослухати курс лекцій та практично відпрацювати вправи спрямовані на подолання стресу, створення робочої моделі психологічного виживання в умовах бойових дій, надання першої психологічної допомоги тощо.

Крім того, кожен із військовослужбовців мав змогу отримати індивідуальну психологічну консультацію.

На завершення семінару заступник начальника Мукачівського прикордонного загону з персоналу, підполковник Роман Павловський подякував викладачам курсу за високий професіоналізм, змістовність та корисність проведеного тренінгу, а головне за доброзичливу та надихаючу атмосферу, створену тренерським складом та вручив подяки від начальника Мукачівського прикордонного загону.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар