На Закарпатті вшанували пам'ять полеглого героя- прикордонника Віктора Шепентала

жовтня 10 / 2023


У день дев'ятої річниці загибелі військовослужбовця Чопського загону підполковника Віктора Шепентала прикордонники вшанували пам'ять полеглого побратима. Заходи провели у рідному місті Героя Свалява, де його і поховано.

До могили військовослужбовця поклали квіти. Капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець звершив заупокійну літію за спочилим воїном. Після служби військовий священник зазначив: «Найбільше, що ми можемо зробити задля полеглого Героя, це молитися за його душу, Наш священний обов’язок - пам'ятати і шанувати ту велику жертву, яку Віктор Шепентал зробив заради миру та перемоги. На знак невимовної вдячності за його подвиг ми своїми діями, вчинками, сумлінною службою наближатимемо мир, спокій і добробут нашої держави".

Нагадаємо, що прикордонник Віктор Шепентал загинув 10 жовтня 2014 року у зоні проведення ООС в районі селища Новотроїцьке Волноваського району Донецької області. Російські терористи обстріляли колону Держприкордонслужби України. Тоді було поранено п'ятеро прикордонників. Майор Віктор Шепентал отримав поранення, не сумісні з життям.

Світла пам’ять та вічна слава полеглому Герою!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар