Поліцейські Закарпаття провели повчальну годину для гімназистів

жовтня 09 / 2023
Співробітники поліції ініціювали повчальну бесіду в одній з гімназій Тур`є-Реметівської сільської ради. Для дітей провели цікавий інтерактив і поговорили про важливі теми сьогодення



На тижні інспекторка сектору ювенальної превенції Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції навідала Поляно-Гутянську гімназію, де влаштувала повчальну годину для вихованців навчального закладу.

Поліцейська закцентувала увагу на широко розповсюдженій тематиці булінгу. Учні 5-х та 9-х класів мали можливість висловити власні міркування з приводу теми обговорення та пригадали шляхи подолання цієї проблеми.

Також діткам нагадали про важливість дотримання правил дорожнього руху і власної безпеки під час прогулянок.

До інтерактиву долучився поліцейський зведеного батальйону «Захід», який зробив урок ще цікавішим, адже приніс безпілотний літальний апарат. Правоохоронець розповів, як цей пристрій допомагав під час складних операцій та пояснив особливості керування ним.

Тенденція залучення правоохоронців, які побували на сході України, до профілактичних та пізнавальних бесід у навчальних закладах позитивно сприймається учнями. Вони із захопленням слухали працівника поліції, який поділився власним досвідом несення служби у зоні бойових дій.

Дітки подякували працівникам поліції за приділений час та з нетерпінням чекатимуть нових зустрічей!


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар