Штрафи за адміністративні порушення ПДР зафіксовані комплексами автоматичної фіксації сплачуйте онлайн

жовтня 05 / 2023
‼️Штрафи за адміністративні порушення ПДР зафіксовані комплексами автоматичної фіксації сплачуйте онлайн ✅

Друзі, на офіційних ресурсах МВС України поновлено можливість сплати за адміністративні порушення правил дорожнього руху зафіксованих комплексами автоматичної фіксації.

Де можна дізнатися про факт фіксації порушення❓
✅ Офіційний сайт МВС України: bdr.mvs.gov.ua
✅ Офіційний мобільний застосунок МВС України — "Штрафи ПДР":
📱Android: surl.li/lugjx
📱IOS: surl.li/lugkd
✅ Чатбот "Штрафи ПДР" @ShtrafyPDRbot

За допомогою офіційних сервісів можна легко виконати пошук постанов, оформлених на транспортний засіб, а також оформити підписку на отримання повідомлень про винесення нових постанов. Не треба чекати поки постанова надійде до вашої поштової скриньки, а відразу сплатити її онлайн.

Мобільний застосунок "Штрафи ПДР" особливо стане в нагоді тим водіям, які не є власниками транспортного засобу, тому що після фіксування порушення повідомлення поштою прийде безпосередньо власнику авто або відповідальному користувачеві. Застосунок же дозволяє будь-якому користувачеві, який оформив підписку, отримати штрафи для цього транспортного засобу. Застосунок завжди з вами у телефоні, тому навіть якщо ви рідко буваєте вдома, завжди дізнаєтесь першим про винесення постанов.

📍Також застосунки мають актуальну інформацію про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР.

☝️Нагадую, якщо оплата здійснена протягом 10 днів з моменту отримання постанови (або до цього часу, дізнавшись за допомогою застосунків) - можна сплатити лише 50% при сплаті штрафу.

Дотримуйтеся правил дорожнього руху. Будьте свідомими та не порушуйте ПДР.

Безпечної дороги!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар