"Україна має намір піти в ЄС шляхом Естонії та спільно боротися з Homo Soveticus" — балтійське видання DELFI процитувало Володимира Чубірка

вересня 21 / 2023
🇺🇦🇪🇺🇪🇪 "Україна має намір піти в ЄС шляхом Естонії та спільно боротися з Homo Soveticus" — балтійське видання DELFI процитувало Володимира Чубірка

„Важливо, що Україна обрала західний вектор. Наш регіон Сталін приєднав лише 1946 року до Радянського Союзу. По суті, ми були у різних державах. І шлях до Євросоюзу – це наше повернення до країн, з якими ми завжди підтримували стосунки та бачили, як вони розвиваються“, - стверджує український політик.
Ці слова голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка цитує балтійське видання Delfi. Голова облради також розповів журналістам Естонії, перебуваючи з робочим візитом у Талліні, що Україну цікавить естонський досвід у сфері енергетики й медицини, а також її шлях до Європейського союзу.
Delfi – мережа новинних інтернет-видань у країнах Балтії. Портали Delfi публікують інформацію російською, латиською, литовською, естонською та польською мовами. «Роскомнагляд» заблокував у рф Delfi ухвалою Центрального районного суду Калінінграда 4 березня 2022 року.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар