Грози і магнітні бурі: чого чекати від погоди у вівторок

вересня 18 / 2023
Грози і магнітні бурі: чого чекати від погоди у вівторок

19 вересня опади ймовірні у західних областях України.

Дощі можуть поєднуватися із грозами та поривчастим вітром, повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.


Проте більша частина території країни все ж належатиме антициклону: там опадів не буде.


“Літо в Україні триває. Щоправда, бабине. А тут вже почали мені потроху присилати страхітливі прогнози на прийдешню зиму. Власне, щорічна стандартна ситуація: люті морози, полярний вихор, колапс, всепропало, британські вчені, американські метеорологи, десь навіть українські приєдналися, усіх заморозить і засипле снігом. А поки не вдарили небувалі морози, подивимося на погоду вівторка та загалом поточного тижня”, – написала вона.

Температура повітря не зазнає особливих змін, +23…26°С, хіба дощ знизить градуси в західній частині до +19…23°С.

До кінця тижня суттєвих змін у погоді не передбачається.

У Києві вівторок обіцяє бути сухим та теплим, до +23…25°С.

“У середу може трохи щось капнути і дещо знизиться температура повітря, проте загальна синоптична картина залишається поки красивою і комфортною: сухо та тепло. Є на завтра ось така цікава інформація про магнітні бурі. Часто ці прогнози різняться, проте попередити хочу: за деякими джерелами завтра очікується суттєва активізація магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі. Якщо ви помічали, що це на вас негативно впливає, про всяк випадок зверніть увагу. А так – сонце, тепло, дощі лише в західних областях та й то не надовго”, – додала Діденко.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар