У Мукачівському будинку-інтернаті - чергове оновлення

вересня 12 / 2023

Ряд будинків-інтернатів Закарпатської обласної ради та інших форм власності краю систематично отримують допомогу від обласного об’єднання християн віри євангельської-п’ятидесятників. Про це сьогодні розповів голова об’єднання Володимир Хрипта.
Один із таких закладів - «Мукачівський дитячий будинок - інтернат» Закарпатської обласної ради. Тут нещодавно на прохання директора закладу Якимчука Віталія облаштовано теплицю для підтримки підсобного господарства закладу. Кошти на цю потребу Володимир Хрипта залучив від меценатів зі США. Також силами керівника релігійної громади у закладі відремонтовано котел та витяжку.
Із покращеннями у комунальному закладі сьогодні ознайомилися заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук та керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч.
Наразі на господарстві працюж кілька вихованців закладу, котрі живуть у будинку не перше десятиліття. Їм допомагають інші трудовмілі вихованці.
Нагадаємо, що влітку у будинку-інтернаті силами волонтерки Катерини Терехової "Добрий пункт охорониздоров’я". До будівництва і облаштування вмередині, вартістю понад 2 мільйони гривень пані,Катерина залучила ряд волонтерів та організацій. У тому числі і співачку й акторку Катерину Брежнєву та фонд всесвітньо відомої української тенісистки Еліни Світоліної.
Наразі у будинку-інтернаті -108 вихованців. З них - 22 внутрішньо-переселені.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар