Закарпатська облрада готується до співпраці із англійськими Манчестером та Рексемом

вересня 11 / 2023

Перша комунікаційна зустріч днями відбулася за участю депутатів облради Олексія Іванча та Володимира Суботовського, які із робочою поїздкою перебували у Бритатанії.
Обласні депутати відвідали українських біженців, які тут знайшли прихисток рятуючись від жахіть війни. Окремо депутати зустрілися із волонтерами, які з початку повномасштабного вторгнення, за посередництва благодійного фонду Caritas, відправили в Україну понад 40 фур різноманітної допомоги. Найактивніших з них відзначено подяками облради.
У ході візиту представники облради провели робочу зустріч із мерією міста Ре́ксем (англ. Wrexham), де обговорили можливі шляхи співпраці.
Планується також підписання договору про співробництво із містом Манчестер. Про це йшлося під час зустрічі у мерії із керівництвом міста та волонтерами. Депутати облради переказали слова вдячності від українців англійським благодійникам та вручили їм відзнаки. Окремо представники облради подякували волонтерам - Оксані та Олександру Непийвода (які родом із Ужгорода, та живуть понад 10 років в Британії), що організували та відправили найбільшу кількість гуманітарного вантажу для українців.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар