Новини, яких на Берегівщині давно чекали: стартували ремонтні роботи на одній із проблемних доріг - О 070110 Берегово – Кам’янське

вересня 07 / 2023
Новини, яких на Берегівщині давно чекали: стартували ремонтні роботи на одній із проблемних доріг - О 070110 Берегово – Кам’янське.

Дорожники розпочали відновлення автошляху із фрезування старого і зношеного покриття, наступний етап – влаштування фінішного шару асфальтобетоном. Ліквідовуватимуть ямковість на окремих найкритичніших ділянках у межах Берегівської та Великоберезької територіальних громад.

Крім того, ямковий ремонт окремими картами проводять у Нересницькій громаді на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070602 Колочава – Усть-Чорна – Калини – Бедевля, а також на автошляху О070501 Іршава – Ільниця – Білки – Великий Раковець – Вільхівка у межах Білківської ТГ.

Завершують ремонт покриття у с. Тур’я Бистра на Перечинщині, що на автодорозі С 070813 (Перечин - Свалява) – Тур’я Бистра.

Близько 1,5 км покриття відновлять у межах капітального ремонту ділянки дороги О 071002 Свалява – Довге – Липча у с. Дусино. Тут заплановані роботи з фрезування старого покриття, проведення регенерації, а далі – влаштування шару покриття асфальтобетоном.

Працюємо далі!🤝💪
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар