Перший заступник голови закарпатської облради бере участь у найбільшій політично-економічній конференції у Центральній та Східній частині Європи

вересня 07 / 2023
🇪🇺 Перший заступник голови закарпатської облради бере участь у найбільшій політично-економічній конференції у Центральній та Східній частині Європи

Упродовж 5-7 вересня у польському місті Карпач приходить традиційний Економічний форум. Це найбільша політично-економічна конференція в Центральній та Східній частині Європи. Серед учасників - перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета.
На форумі окремий дискусійний блок буде присвячений Україні. Обговорюватиметься відбудова України, питання допомоги біженцям з України та використання їх потенціалу, питання приєднання України до ЄС. Також говоритимуть, як покарати росію за злочини, якими будуть горизонти польсько- української співпраці та роль міжнародної спільноти у відбудові України представлять перспективи проектів трансрегіонального співробітництва Польща-Україна-Молдова.
Сьогодні на форумі йшлося, що Польща хоче створити Фонд розвитку, присвячений відбудові України.

Такий фонд буде спрямований
саме на Україну й поєднуватиме малі та середні підприємства. Про це під час однієї з дискусій зазначив керівник Офісу Уповноваженого уряду з питань польсько-українського співробітництва й розвитку Марчін Хрущель. Фонд потрібен для компаній, які захочуть увійти на український ринок.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар