+1 модернізований ЦНАП на Закарпатті

вересня 06 / 2023

Сучасний Дія.Центр сьогодні запрацював у селі Біла Церква, що в Тячівському районі. Новий осередок функціонуватиме на базі місцевого центру надання адміністративних послуг.
До відкриття третього в регіоні Дія.Центру долучився заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан. Він привітав мешканців громади з такою подією, адже майже 430 якісних адмінпослуг тепер зможуть отримувати близько 40 тисяч жителів Білої Церкви та прилеглих населених пунктів.
✔️ Модернізований Центр повністю відповідає нормам безбар’єрності: є пандуси, інформаційні таблички зі шрифтом Брайля, спеціальні навушники для людей із порушенням слуху тощо. Тут облаштована зручна зона очікування, дитячий куточок, пеленальний столик, нещодавно з’явилася можливість оплачувати послуги за допомогою NFC, також планують створити простір для бізнесу.
💬 «Докладаємо максимум зусиль, щоб закарпатці та вимушені переселенці мали доступ до державного сервісу, щоб послуги були якісними і швидкими. Знаково, що черговий Дія.Центр відкриваємо саме в той день, коли наші працівники ЦНАПів відзначають своє професійне свято. Вітаємо і дякуємо кожному з них за роботу. Разом долаємо всі виклики», – зазначив Олександр Пацкан.
Заступник голови ОВА додав, що в регіоні розширюють мережу ЦНАПів і Дія.Центрів, збільшують кількість послуг та впроваджують нові цифрові інструменти, щоб кожен міг отримати сучасні і якісні послуги. Окрема увага – нашим захисникам, які вже невдовзі, зокрема й у Дія.Центрі в Білій Церкві, зможуть скористатися комплексним сервісом «Я – ветеран» 🫡
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар