На Рахівщині перевірили медичні заклади первинної медицини, в яких проведилися ремонтні роботи

вересня 05 / 2023
Сьогодні, 5 вересня, голова Великобичківської громади Олег Бурса разом з керівником Великобичківського ЦПМСД Іриною Княгниицькою відвідали медичні заклади первинної медицини, в яких перевірили результати проведення ремонтних робіт.

Спочатку відвідали амбулаторію загальної практики-сімейної медицини у Кобилецькій Поляні. У цьому закладі були оновлені та пофарбовані стіни, стелі, частково замінені вікна та двері.

Другий заклад який відвідали Олег Бурса та Ірина Княгницька - приміщення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини у с. Верхнє Водяне, де вже завершився капітальний ремонт частини приміщень. Ремонт включав в себе обшивку стін і стелі, покриття підлоги, прокладання трубопроводів для водопостачання та каналізації, а також установку умивальників та інших важливих робіт.

Ще один заклад, який не залишився без уваги - приміщення амбулаторії у Великому Бичкові. Для цього приміщення було придбано нові меблі, а саме: шафи, тумби, повивальний стіл, кушетка, ростоміри, маніпуляційний столик та стільці. Така важлива інвестиція у комфорт та функціональність медичного закладу потрібна, щоб забезпечити зручні умови для пацієнтів та медичного персоналу.

"Попри важкі часи, коли війна поставила перед нами безліч викликів, ми не можемо забувати про здоров'я і добробут наших мешканців. Завдяки спільним зусиллям з Центром первинної медико-санітарної допомоги, було здійснено необхідні ремонтні роботи в наших амбулаторіях. Ці роботи стали ще одним невеличким кроком у напрямку поліпшення умов життя нашої громади. Важливо пам'ятати, що навіть під час війни ми повинні рухатися вперед та дбати про тих, хто потребує медичної допомоги. Нехай наші амбулаторії завжди будуть місцем, де можна отримати якісну медичну допомогу та підтримку в будь-який час, " - прокоментував голова Великобичківської громади Олег Бурса.

Дякуємо підрядникам за якісну та оперативну роботу.

Рухаємося вперед для досягнення кращих результатів!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар