Бойові підрозділи передали ЗСУ відзнаки за підтримку Закарпатській обласній лікарні імені Андрія Новака

вересня 04 / 2023
🇺🇦 Бойові підрозділи передали ЗСУ відзнаки за підтримку Закарпатській обласній лікарні імені Андрія Новака

Подяку від військової частини А4219 та прапор із підписом від 128-ї гірсько-штурмової бригади з рук у руки колективу лікарні у особі керівника Юрія Яцини передав заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук.
«Підрозділи, яким ваш колектив допомагає з придбанням автомобілів та інших потрібних речей і я особисто дякую вам за те, що окрім основної роботи, не стоїте осторонь і підтримуєте наших військових. Це — важлива робота і важливий наш внесок у наближення перемоги», — зауважив Василь Дем’янчук.
Відтак — попросив звертати особливу увагу на лікування поранених військовослужбовців та закликав колектив закладу активніше комунікувати з обласною владою.
Паралельно у обласній лікарні підбивали підсумки важливої події — вже другого візиту мікрохірургів зі США, під час якого було проведено 7 великих операцій військовим, які знаходяться на лікуванні в закладі, зокрема щодо усунення післятравматичних дефектів кісток та м’яких тканин верхніх та нижніх кінцівок.
«Всі оперативні втручання були направлені на те, щоб у наших бійців була можливість зберегти травмовані кінцівки. Попередньо був проведений обхід, відібрані найскладніші випадки, які на території України, не змогли б бути виконані і пацієнтів потрібно було б відправляти на тривале лікування за кордон. Операції тривали кожного дня, в середньому по 6-10 годин. Всі вони завершилися успішно, триває процес відновлення», – розповів завідувач опікового відділення Андрій Погоріляк.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар