Обігрівач UFO: різновиди техніки та технічні параметри

серпня 29 / 2023
Швидкий спосіб нагріти офіс, будинок чи інше приміщення – це використовувати спеціалізований обігрівач. Ним є пристрій UFO, де основним джерелом нагрівання є інфрачервоні промені. З їхньою допомогою відбувається нагрівання не повітря, а предметів у приміщенні, тим самим підвищується ефективність і створюється затишок для постояльців.

Через 30 секунд після включення можна відчути теплові потоки. Завдяки енергії, що накопичилася, тепло довгий час зберігається на потрібному рівні. Тут за адресою https://comfy.ua/ua/heater/brand__ufo/ можна розібратися з пропозиціями від виробника та оцінити модельний ряд. Пристрій не спалюватиме кисень і не висушує надмірно повітря, забезпечуючи ідеальний мікроклімат.

Ключові характеристики

Нагрівачі в обігрівачах бувають довгохвильовими та короткохвильовими. Другі моделі доповнюються спіраллю, яка встановлюється всередину трубки із міцного скла. Через те, що відбувається нагрівання трубки до 600 градусів, обігрівач потрібно тримати подалі від людини та меблів. Такий формат виконання обігрівача ідеально підійде для великих приміщень із високими стелями, де необхідно нагрівати великий об'єм.
Довгохвильові моделі мають стандартний металевий ТЕН і нагрівання обмежується на рівні 230 градусів. Відповідно такі моделі UFO ідеально підійдуть для невеликих офісних приміщень та житла. Вони також безпечні та при цьому ефективні при нагріванні.
Підлогові моделі – найкращі у своєму класі. Їх зручно переносити та встановлювати там, де це потрібно. Спеціальні поворотні кріплення дозволять налаштувати будь-який кут нагріву. Телескопічний штатив дозволить регулювати висоту кріплення. Оптимальний показник потужності – 1000 Вт на 10 кв.

Додатковий функціонал

Серед приємних можливостей та особливості у обігрівачів UFO можна виділити такі моменти:

• пульт ДК (відмінний інструмент для комфортного керування на відстані);

• термостат (автоматичне підтримання заданої температури);

• захист від перегріву (надійність та пожежна безпека);

• регулювання потужності (відмінний інструмент економії електроенергії).

Пристрої розділені на серії в залежності від рівня потужності та прямого призначення. Лампи розраховані на 9000 годин активної роботи, що говорить про надійність та довговічність. При неактивному використанні з поверхні потрібно видаляти пил та вологу, намагатися мінімізувати включення на високу потужність, а також унеможливити контакт обігрівачів з дітьми та тваринами.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар