Близько пів тисячі закарпатців узяли участь у патріотичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який сьогодні відбувся в Ужгороді

серпня 26 / 2023
💪🇺🇦 Близько пів тисячі закарпатців узяли участь у патріотичному забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України», який сьогодні відбувся в Ужгороді.

До нього долучилися військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, правоохоронці, прикордонники, представники Нацгвардії, силових структур, містяни й гості обласного центру.

🫡 Учасники отримали наліпки з іменами загиблих захисників та на вибір долали дистанцію 2 або 5 км у пам’ять про героїв, котрі віддали своє життя за незалежність і свободу нашої країни. Чимало краян бігли цілими родинами!

🫶 Вболівала за учасників забігу й пані Марія – мати закарпатського військового Романа Русника, який на початку березня минулого року поліг під Кремінною на Луганщині. Разом з усіма жінка хвилиною мовчання вшанувала загиблих захисників України і відзначила важливість проведення таких заходів у пам’ять про героїв та на підтримку їхніх близьких.

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» в Ужгороді вже втретє організували Міністерство у справах ветеранів України, Закарпатська ОВА, Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

📍 Присвятили подію до Дня пам’яті захисників України, котрий щорічно відзначають 29 серпня, однак шану і вдячність тим, хто віддав життя за нашу країну, ми віддаємо щодня.






Категорія : Суспільство


Залишити Коментар