У Ясінянській громаді відбулися заходи з нагоди Дня Незалежності України

серпня 25 / 2023
У Ясінянській громаді відбулися заходи з нагоди Дня Незалежності України 🇺🇦

Вчора, 24 серпня з нагоди відзначення 32-річниці Дня незалежності України в Ясінянській територіальній громаді відбулися заходи.

Розпочались заходи в смт Ясіня на площі біля Ясінянського будинку культури з церемонії покладання квітів та лампадок до Меморіалу загиблих Героїв Ясінянської територіальної громади.

Опісля, у приміщенні Ясінянського будинку культури було проведено захід, присвячений захисникам, які боролись за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Розпочався захід з виконання Державного Гімну України. Далі, учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих Героїв, військових, цивільних та дітей, які загинули внаслідок військової агресії рф проти України.

Перед присутніми виступали хореографічні колективи Центру позашкільної освіти, Народного дому села Чорна Тиса та Ясінянського будинку культури.

Голова громади Андрій Делятинчук звернувся до присутніх з вітальними словами та побажав всім здоров’я, щастя та достатку, і звичайно зустріти нашу Перемогу вже найближчим часом.

«Ми боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю та відстоює її незалежність. І гасло цьогорічного святкування «Незалежність доводимо щодня.», - зазначив голова громади.

Дякуємо Збройним Силам України за те, що маємо можливість відзначати одне із найважливіших свят нашої держави.

Памʼятаємо якою ціною дається нам незалежність нашої Батьківщини.

Слава Україні! Героям Слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар