Новини Закарпаття

У День Незалежності України відвідали воїнів Закарпатської 128-ї ОГШБр, які виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку в безпосередньому зіткненні з ворогом

У День Незалежності України відвідали воїнів Закарпатської 128-ї ОГШБр, які виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку в безпосередньому зіткненні з ворогом.

🎖️ Мав за честь нагородити захисників відзнаками та вручити нагрудні знаки «За розвиток Закарпаття».

Поспілкувалися з бійцями й командиром 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковником Дмитром Лисюком, уточнили напрямки підтримки та взаємодії, дізналися про обстановку на фронті й моральний дух захисників.

Ми системно допомагаємо підрозділам бригади, забезпечуємо необхідним фінансуванням і матеріально-технічними засобами. Цього літа завдяки нашим звʼязкам та співпраці із закордонними партнерами діти захисників відпочивали й відновлювалися в країнах ЄС.

Закарпатський легіон — легендарний підрозділ, який одним із перших зупинив наступ сил противника, котрі переважали, на Запорізькому напрямку і сьогодні продовжує активні дії, зокрема й з деокупації українських територій.

Молимося за Вас і нашу перемогу.
Ви — наші герої!

Дякуємо за службу.
Ми пишаємося! Закарпаття пишається!
Перейти на сайт